De naam Microlinks is een samenvoeging van Microwave en radiolink ... Microwave: Engels voor straalzender en radiolink: radio verbinding tussen twee punten

Nieuws

 • Ingaande 1 januari 2014 is Microlinks onderdeel van Wikselaar Satellite trading

  Vanwege de goede aansluiting in het portfolio van beide bedrijven is het mogelijk een betere en uitgebreidere service te verlenen.

   
 • Een deel van de SAF verbindingen is nu uit voorraad leverbaar zodat wij een verbinding zeer snel kunnen realiseren, informeer naar de mogelijkheden.

   
 • Als eerste in Nederland kunnen wij nu de de zeer snelle 1.25 Gbps verbindingen van SAF leveren. Deze gelicenceerde verbindingen werken in de 70/80 Ghz band tot afstanden van ca 5 km.

  Deze verbindingen zijn de snelste verbindingen die momenteel verkrijgbaar zijn.

   

logowikselaar

http://www.wikselaar-satellite.nl/

Wikselaar Satellite Trading BV


www.osbridge.com

Alle informatie over de apparatuur van Osbridge in de licentie vrije banden van 5.4 - en 2.4 Ghz.Te gebruiken als point to point verbinding tot ca 8 km en als Accesspoint voor draadloos internet. Wij zijn distributeur voos Osbridge in Nederland.www.saftehnika.com

SAF Tehnika is onze partner voor licentie apparatuur, een zeer innovatief bedrijf met zeer betrouwbare straalzenders.


ath_logo_small

www.athsystem.com

Microlinks is distributeur van de fabrikant ATH system.Deze licentie apparatuur is verkrijgbaar in zowel “all outdoor” als indoor-outdoor uitvoering. Interface zowel glasvezel als 4 draads tussen outdoor-en indoorunit.


AlcomaPiktogramRed_

www.Alcoma.com

Alcoma is onze partner voor Gigabit ethernet verbindingen. Hiermee is het mogelijk 1.25 Gbps verbindingen te maken tot een afstand van ca. 5km.


www.allesoverdraadloosinternet.nl

Hier kunt u alles vinden over Wifi en draadloos internet.


www.agentschap-telecom.nl

Dit is de site van het Ministerie waar u alles kunt vinden vergunningen en het gebruik en de kosten van het gebruik van frequenties.

www.nationaalantennebureau.nl

Hier staat alle informatie over vergunningen die nodig zijn voor de plaatsing van antennes,schotels en masten. Veelal is een aanvraag niet meer noodzakelijk.