De naam Microlinks is een samenvoeging van Microwave en radiolink ... Microwave: Engels voor straalzender en radiolink: radio verbinding tussen twee punten

Nieuws

 • Ingaande 1 januari 2014 is Microlinks onderdeel van Wikselaar Satellite trading

  Vanwege de goede aansluiting in het portfolio van beide bedrijven is het mogelijk een betere en uitgebreidere service te verlenen.

   
 • Een deel van de SAF verbindingen is nu uit voorraad leverbaar zodat wij een verbinding zeer snel kunnen realiseren, informeer naar de mogelijkheden.

   
 • Als eerste in Nederland kunnen wij nu de de zeer snelle 1.25 Gbps verbindingen van SAF leveren. Deze gelicenceerde verbindingen werken in de 70/80 Ghz band tot afstanden van ca 5 km.

  Deze verbindingen zijn de snelste verbindingen die momenteel verkrijgbaar zijn.

   

Onze diensten

  Vanzelfsprekend levert Microlinks ook alle diensten die noodzakelijk zijn bij de levering van straalzender verbindingen.
  In het voortraject doen wij een haalbaarheidsonderzoek en vervolgens de straalpad...

  Lees verder  Wij verzorgen indien gewenst een service contract op de geleverde installatie. De mogelijkheden wat betreft Service Level Agreements (SLA) zijn de volgende:
  - Standaard SLA. Response 8 uur gedurende 5 dagen per week 8 uur per dag.
  - Urgent SLA.  Response 4 uur gedurende 5 dagen per week 8 uur per dag.
  - Full time SLA. Response 4 uur gedurende 7 dagen per week 24 uur per dag.
  Consultancy: Microlinks heeft een langdurige ervaring in radio communicatie systemen, antennes etc.en kent alle mogelijkheden van dit soort systemen. U kunt Microlinks ook als onafhankelijke instantie inhuren om de mogelijkheden in de bredere zin voor u te inventariseren.