De naam Microlinks is een samenvoeging van Microwave en radiolink ... Microwave: Engels voor straalzender en radiolink: radio verbinding tussen twee punten

Nieuws

 • Ingaande 1 januari 2014 is Microlinks onderdeel van Wikselaar Satellite trading

  Vanwege de goede aansluiting in het portfolio van beide bedrijven is het mogelijk een betere en uitgebreidere service te verlenen.

   
 • Een deel van de SAF verbindingen is nu uit voorraad leverbaar zodat wij een verbinding zeer snel kunnen realiseren, informeer naar de mogelijkheden.

   
 • Als eerste in Nederland kunnen wij nu de de zeer snelle 1.25 Gbps verbindingen van SAF leveren. Deze gelicenceerde verbindingen werken in de 70/80 Ghz band tot afstanden van ca 5 km.

  Deze verbindingen zijn de snelste verbindingen die momenteel verkrijgbaar zijn.

   

MicroblogVanzelfsprekend levert Microlinks ook alle diensten die noodzakelijk zijn bij de levering van straalzender verbindingen. In het voortraject doen wij een haalbaarheidsonderzoek en vervolgens de straalpad onderzoeken en locatie onderzoeken. Als alle gegevens bekend zijn doen wij de straalpad berekeningen en maken wij eventueel afspraken met gebouw beheerders over plaatsing en eventuele kosten. De frequentie aanvraag bij de Dienst Telecom wordt door ons (namens de gebruiker) verzorgd.